Många är helt omedvetna om att en man har många erogena zoner. Det finns flera områden på mannens kropp som vid stimulering kan få de flesta män att njuta enormt mycket mer. Det är inte bara kvinnor som ska ha ett skönt förspel! Jag älskar att skämma bort en man och gå på upttäcksfärd. Gör detsamma och du kanske hittar ett nytt sätt att njuta och älska tillsammans med din partner! Här kommer lite tips till kvinnor för att öka en mans njutning…

Sexig
Det viktigt att du ska känna dig sexig, för då blir du sexig. Hjärnan är vårt största könsorgan och härlig sex börjar därför i hjärnan. Intala dig själv att du är helt otroligt sexig och han kommer att känna samma sak. En kvinna som utstrålar ett sexuellt självförtroende är mycket attraktiv för en man.

sensmassage.jpgBröstvårtorna
Bröstvårtor? Men…? Ja, även män kan ha väldigt känsliga bröstvårtor. Behandla dem som du vill att dina egna ska behandlas!

Händerna
Ta ett finger i munnen och låtsas att det är en kuk du ska leka med. Det är ett härligt förspel att visa hur du ev. kommer behandla hans kuk lite senare!

Smek med hela kroppen
Du kan t.ex. långsamt låta ditt könshår nudda hans hud. Smek honom med ditt hår. Speciellt läckert tycker många män att det är om man smeker honom med sin styva bröstvårtor och själva brösten!

Sitt grensle över hans ben och/eller knä och gnid ditt underliv mot honom när du masserar eller ger honom oralsex. Låt honom känna din fuktighet, det är mycket eggande.

Insidan av låren
Massera och smek honom där länge, lockande och eggande utan att röra själva hans könsorgan.

Inte röra
passionate_moment.jpgEn lek som kan göra en man helt galen. Du smeker honom överallt utom på könsorganet. Han ska tigga och be om att bli smekt där, men du ska låta honom plågas. Länge… Det är kul att fresta! Smek dig själv framför honom!

Rumpan
Det är en stor skön erogen zon jag tycker rumpor verkligen är sensuella i alla dessa former. Ge honom en skön avslappnade oljemassage först på ryggen och gå sen sakta över till rumpan!

Droppa olja på rumpan och lek med den. Mjukt, hårt, sensuellt och se hur han reagerar. En del män har svårt i början att slappna av och njuta av rumpbehandling då de förknippar det med homosexualitet. Det är synd! Så gå varsamt fram, vill han mer, så visar han det nog genom att skjuta upp rumpan, vill han inte så kniper han ihop! Olja som droppas mellan skinkorna och sakta får rinna ner mot hans pung är upphetsande.

maleorgasm.jpgBakom pungen
Den lilla biten hud mellan pungen och ändtarmsöppningen är ett av de känsligaste ställena på manskroppen. Prostatan finns alldeles innanför och där sitter mannens G-punkt.

Området är extremt känsligt, så det gäller att gå försiktigt tillväga. Beröring eller ett lätt tryck med en eller två fingrar eller tungan känns skönt.

Män kan reagera olika – för somliga kan ett lätt tryck mot mellangården stoppa en orgasm, för andra kan detsamma i stället påskynda den.

.

Hitta hans G-punkt.
gpunkt.jpgMannens G-punkt sitter ca fem cm upp i anus, på främre väggen. Ett lätt tryck där under samlaget, kan framkalla extremt välbehag och extra starka orgasmer. Var lyhörd på honom och ta det varsamt. Använd glidmedel eller olja. Eller varför inte trä en kondom över ditt finger! Låt ett finger mjukt tränga upp i honom till och med andra leden på fingret. Vippa sedan fingret upp mot hans navel med en ”kom hit” rörelse. Då stimuleras hans prostata mjukt inifrån.

En vanlig missuppfattning bland många män är att om de gillar analstimulans, så är de bi- eller homosexuella. Men förmågan att njuta av analsex och stimulering av prostata och den manliga g-punkten har inget alls att göra med vår sexuella läggning.

..
Mer om älskogskonst och mina erfarenheter av sex och erotik finns i de andra delarna av min serie Älskogsskolan:

  1. Grunderna – lust och sensibilitet
  2. En mans erogena zoner
  3. Kvinnor som tappat sexlusten
  4. Lust och fantasi
  5. Orala sexlekar för en mans njutning

roseline.jpg
.
Andra bloggar om:
, , , , ,
.
Pingat på intressant.se

.
male_torso.jpg