mun.jpg

Jag vet inte generellt hur pass bra kvinnor är på denna älskogskonst. Men ibland kan jag undra hur det står till med kunskaperna på området bland kvinnor generellt. Det skadar nog inte att jag delar med mig lite av mina yrkeskunskaper och berättar vad jag har lärt mig av män och mina egna erfarenhet under åren.

Det är så lätt att göra det skönt för en man med lite oralsex! För de allra flesta män är ju oral stimulering och lek med hans könsorgan det absolut bästa och skönaste han vet. Det finns inget ljuvligare. Läste på en sida en man som skrev så här:

En viktig sak – om du vill behålla din man länge – sug hans kuk. Och gör det bra! Med andra ord – om du inte vill suga hans kuk alls, så är risken mycket stor att han kommer att låta någon annan göra det. Om tillfället gives kommer han inte att tacka nej – och det är fullkomligt förståeligt.

penis2.jpgFörst vad ska man kalla det manliga könsorganet när man ska skriva om oralsex?
Snopp – låter barnsligt
Penis – låter kliniskt
Kuk – kan låta för vulgärt, men de flesta män som jag träffat säger kuk om sina egna kukar, så det får bli kuk 😉

Kom ihåg första gången jag tog en mans kuk i min mun. Det var både med spänning, lite fasan och nyfikenhet. Där fanns tankar som; skulle det smaka äckligt, oj vad stor den var och samtidigt upphetsande.

njutamed.jpg Ingen hade berättat för mig hur jag skulle göra, det enda jag visste var det jag sett på porrfilmer i stort sett. Men det jag då inte visste var att porrfilmer och de tekniker som visas upp där är gjorda för det visuella inte efter vad en man tycker bäst om.

Men man lär sig med åren, tack o lov! Framför allt har jag lärt mig att sex kanske inte handlar så mycket om teknik utan mer om sensibilitet och att våga njuta, njuta med och leka!

Så när jag ska ge er tips på hur man bäst tillfredställer en man oralt så handlar det föga om ren teknik.

Det viktigaste är lusten och känslan i det hela. Fast lite kunskaper om kuken skadar inte, så låt oss börja med det:

kansligast.jpgOllonet är det den delen av kuken som är allra känsligast, man kan säga att ollonet är kukens klitoris. Allra känsligast är ollonet i kanten där ollonet övergår till skaftet. På undersidan där förhuden fäster i ollonet finns en ”sträng” s.k. frenulum som är extra känslig för stimulans.

Den del av ollonet där frenulum fäster är den mest känsliga på hela ollonet.

kalsing.jpgPungen är väldigt känslig för beröring och tål inte riktigt lika hårda tag som penis, så var försiktig. Pungen ska behandlas mycket varsamt och ömt, det kan nämligen göra riktigt ont om man tar i för mycket. Vid sexuell upphetsning drar pungen ihop sig, förmodligen för att testiklarna inte ska ”daska” in i partnern i samband med samlag och orsaka obehag eller smärta.

Den lilla biten hud mellan pungen och ändtarmsöppningen är ett av de känsligaste ställena på manskroppen. Området är extremt känsligt för de flesta män, så det gäller att gå försiktigt tillväga. Beröring eller ett lätt tryck med en eller två fingrar eller tungan känns skönt. Män kan reagera olika – för somliga kan ett lätt tryck mot mellangården stoppa en orgasm, för andra kan detsamma i stället påskynda den.

astim.jpg Att bli slickad runt anus kan vara mycket skönt, en anledning är säkert att det känns lite förbjudet. Men det är också så att i anus och området däromkring finns nerver som är mycket känsliga för stimulans. Det kallas rimning att slicka någon runt och i anus. För mig är detta en mycket intim sak att göra och ingenting jag har lust att varken få eller ge tillsammans med mina kunder. Det är dock otroligt skönt, prova!

Men tänk på att det inte är alla män som uppskattar att bli berörda och eller få oralsex i detta området, i alla fall inte runt själva anus.

Mannens G-punkt sitter ca 5-8 cm upp i anus, på främre väggen. Där angränsar prostatakörtelns bakre del till ändtarmen. Prostata är kastanjestor, oöm och fast i konsistensen ungefär som ett radergummi. Ett lätt tryck där under samlaget, kan framkalla extremt välbehag och extra starka orgasmer.

mananatomi.jpg
.
En vanlig missuppfattning bland många män är att om de gillar analstimulans, så är de bi- eller homosexuella. Men förmågan att njuta av analsex och stimulering av prostata och den manliga g-punkten har inget alls att göra med vår sexuella läggning.
.
.
Oral Sexlek – hur gör man?
Först jag tycker ord som avsugning och suga kuk är felaktiga. Att just bara suga är helt fel, det finns så mycket mer att göra…. Därför skriver Oral Sexlek som jag tycker är en mer riktig benämning.

valkommenhem.jpgDet allra viktigaste är att du själv njuter med din partner. Gör du det så blir hans njutning större och likaså din egen. LUST är ett nyckelord inom all sex. Sex handlar inte om teknik utan om LUST att älska.

Så det viktigaste är att du själv har lust att leka oralt med hans kuk. Man ska inte leka oralt med en kuk om det är en uppoffring, om man inte själv tycker om och kanske bara gör det ”för hans skull”. Det märks, och då blir det inte lika skönt som det kan vara om njutningen är ömsesidig.

Och tycker man inte om att göra den här biten men ändå skulle vilja försöka få fram lusten till det så får man öva upp det hela i tanken först. Tänka på sex och njutning och koppla ihop det med oralsex.

Det är en fin kärlekshandling att ge sin man den allra största njutningen!

lust2.jpg

Som kvinna tycker jag att det är härligt att beundra en mans kropp. Och män älskar att man visar och säger att man tycker om deras kropp och inte minst hans kuk. Det är lustfyllt att se en mans kuk bli hård och stor, det är hans åtrå till dig du ser, bejaka den, älska den och kyss den mjukt!

Fresta honom innan du börjar. Hur? Läs det här inlägget: En mans erogena zoner

Gå inte direkt på kuken, en man är mycket känslig på så många andra ställen och njuter av att man tar det lugnt och går varsamt fram, bygger upp spänningen.

Slicka ett av hans fingrar och visa honom hur du senare kommer behandla hans kuk. Egga och reta upp honom, så han nästan blir tokig av lust!

soffsex.jpgDen visuella biten är viktig för många män. De älskar sin egen kuk och du ger honom och hans kuk det skönaste behandling som finns, så det är klart han vill se. Det är supersexigt!

Sätt honom på sängkanten eller i en soffa, eller låt honom stå upp, knäböj sen mellan hans ben, då kommer han se bra. Om du vill ha honom på rygg i sängen, se till att hans överdel och huvudet ligger högre med hjälp av många kuddar och böj dig för djupt ner utan lyft lite på huvudet och för undan håret. Titta på honom.

Rör dig själv sensuellt under tiden. Gnid ditt eget kön mot hans ben eller knä och stimulera dig själv på detta sättet samtidigt. Bejaka din egen lust och kåthet.

Titta honom i ögonen och visa hur mycket du njuter med honom! Låt det låta, det är sensuellt att höra hur det smaskas.

penis.jpgPrecis som för oss tjejer så är det inte skönt med för hög friktion när man smeker eller ger oralsex. Det ska vara vått och kladdigt! Mitt råd är att du som kvinna ser till innan att du har druckit mycket innan så att du inte är intorkad och därmed torr i munnen. Drick massor med vatten 12 timmar innan, det är också bra av andra skäl. Jag själv föredrar att blöta mannens kuk med min egen saliv men om man vill så kan ta någon välsmakande olja till hjälp. Har läst att valnötsolja som köpes i en vanlig matbutik ska vara gott och bra för kroppen.

Börja försiktigt och mjuk, var varsam och ha inte för bråttom. Att t.ex. bara ge ett slick från kukens rot till toppen är frestande, kombinera t.ex. med att låta dina egna bröstvårtor smeka hans kuk.

oralsex3.jpgKyss kuken, smaska på den ömt och lek med tungan på ollonet. Kom ihåg var han är som känsligast och spela med tungan snabbt och lätt i dessa områdena, mjukt och lätt, långsamt och kärleksfullt. Variation är viktigt, det ska vara som en sensuell lek där din mun, dina läppar och din tunga verkligen leker med hans kuk.

Att hålla på så här är skönt för honom och bygger upp hans erektion och hans längtan efter att du ska ta hela hans kuk i munnen. Men gör aldrig det direkt, fresta först!

Glöm inte pungen! Smaka extremt försiktigt, du kan mycket försiktigt suga in pungkulorna i munnen och lätt låta din tunga spela över dem. Kom ihåg att vara försiktig annars kan det göra ont. Slicka och smaska på området mellan pungen och anus och om det känns ok slicka på anus (eller i om du vill) eller smek det området varligt med ett finger. Läs mer om hur detta området kan behandlas i avsnittet om – En mans erogena zoner

oralsex2.jpgNär du sen ska ta in hela kuken i munnen så är det roligt att forma läpparna runda och bjuda på en anings motstånd när ollonet glider i munnen. Bara ett lätt motstånd, ungefär som när kuken ska in i fittan. Börja så nätt och ta bara sakta in själva ollonet, låt tungan leka inne i munnen.

Låt bara ollonet glida in och ut ur munnen några gånger och återgå sedan till att kyssa kuken. Gör sen om det igen och när han minst anar det så låter du mer av kuken sakta få glida in i din mun. Det är skönare om den glider in än om du bara stoppar den i munnen. Se till att inte tänderna skrapar emot. Det gör ont! Var mycket försiktig med att hålla dina tänder borta.

Om kuken kommer in för långt så kan den stöta emot ett området i din mun/svalg där det uppstår kräkreflexer. Man kan träna bort den här helt naturliga reflexen. Men innan dess ta det lugnt och sträva inte efter detta även om många tycker att det är en väldigt speciell känsla om du kan klara det.

oralsex.jpgJag brukar sällan direkt suga någon längre stund, jag jobbar istället hela tiden med tungan mot kuken samtidigt som den åker in och ut mellan mina sammanslutna läppar, inte hela vägen ut alltid, bara nästan.

Ta tag med ena eller båda händerna om kuken och runka honom mjukt samtidigt som du har ollonet och den översta delen av kuken i munnen. Håller du handen nära munnen så får han en känsla av att hela är i munnen.

Låt händer och mun arbeta rytmiskt i samma takt, se till att din hand är blöt, av saliv eller olja så att ingen friktion uppstår. Det blir skönast för mannen om du kramar eller trycker penis, ryck och slit aldrig! Öka trycket mot penisen successivt, det samma kan du göra med takten. Först långsamt och lätt och sen ett fastare tryck och snabbare takt. Variera dig, gör pauser och låt det inte gå för honom med en gång.

njutning.jpgVar hela tiden observant på vad han gillar och njuter extra mycket av.

Njut med honom!

Smek hans pung och mellangård med den hand du ha ledig eller med båda händerna. En del män tycker om analstimulering samtidigt eller ett lätt tryck mot mellangården. Stimulering i detta området ökar oftast njutningen och kan ge kraftigare orgasmer.

När det går för honom så kan du själv välja om du vill ta emot hans sperma i munnen eller inte. Vill du det inte så be honom säga till strax innan det går för honom. Sperma smakar lite salt som alla kroppsvätskor, jag tycker också smaken är för det mesta besk och lite metallisk. Men smaken kan vara olika hos olika män. Det beror mycket på vad han äter. Fick ett tips av en kille av vad en man kan göra för att få smaken på sin sperma att bli god. Kvinnor som smakat sperma efter denna dieten blir ofta mycket positiva till skillnaden. Rekommenderas starkt till förstagångssmakare. Minsta fusk kan dock totalförstöra resultatet.

Den Goda Sperman Dieten
eroticaride.jpg Drick mycket fruktjuicer. Till det ska man äta päron och ananas i tre dagar. Under den tiden är animaliskt fett, mjölk, bröd, allt kött, kryddor, vitlök, kaffe och alkohol förbjudet. Lyckas man med att dricka mycket fruktjuice och enbart hålla sig till ”dieten” så ska skillnaden vara avsevärd. Biverkan är att dieten ofta ger många magproblem, så använd den är mest för speciella tillfällen.

Under denna tid ska pungen tömmas varje dag och när det är dags för avsmakning ska sats nummer 2 användas, för de som kan komma 2 gånger inom ett par timmar. Kan man inte det så avbryter man några gånger strax innan, så att det bildas rikligt med försats, som tar bort eventuella urinrester, som smakar bittert.

..
Mer om älskogskonst och mina erfarenheter av sex och erotik finns i de andra delarna av min serie Älskogsskolan:

  1. Grunderna – lust och sensibilitet
  2. En mans erogena zoner
  3. Kvinnor som tappat sexlusten
  4. Lust och fantasi
  5. Orala sexlekar för en mans njutning

roseline.jpg
.
Andra bloggar om:
, , , , ,
.
Pingat på intressant.se