omhet.jpgIbland undrar man vad svenska folket egentligen tycker om sexköpslagen och prostitution. I Aftonbladet frågade man läsarna för några dagar sedan om den lyckliga horan fanns och gav läsarna två alternativ att rösta på:

JA – Debattören Petra Östergren: ”Det finns de som klarar att sälja sex utan att ta skada”

NEJ – Jämo Claes Borgström: ”Män vill höra att kvinnan trivs och vill men det är en myt”.

Resultatet just nu är att över 26 500 personer har röstat och att 63 % håller med Petra Östergrens åsikter och 37% håller med Claes Borgström och hans åsikter.

På Expressens webbplats frågar man läsarna om sexköpslagen ska bort eller finnas kvar. På samma sida har 40 politiskt korrekta sexköpslagsanhängare skrivet under en artikel där man gör allt vad man kan för att med lögner och propaganda berätta hur vidrig prostitution är och att prostitution är samma sak som människohandel osv. Och trots detta så tycker faktiskt hela 60% av de 5000 personerna som svarat att lagen ska tas bort! Kommentarerna i diskussionen på Expressens webbplats talar också sitt tydliga språk, se nedan.

slavhandeln.jpgFolk är inte idioter och kan till skillnad från de som skrivit under artikeln skilja mellan vad människor väljer själva att göra och vad som är tvång och slavhandel.

Artikelförfattarna använder rena lögner om sexuell människohandel för att vinna retoriska poäng. Att sprida falsk information om detta vidriga fenomen gagnar inte precis arbetet mot den sexuella människohandeln. Det är dock ganska oroande att så många beslutsfattare skrivit under artikeln och dessutom finns samtliga partiers kvinnoorganisationer med bland de som ställer sig bakom de lögnaktiga påståendena.

.

Kommentarer hämtade från diskussionen i anslutning till artikeln – Sexköp är brutalt utnyttjande av svaga

Denna artikel är svar på Petra Östergrens mfl artikel ”Kan en hora få rätt mot en polis?” Där skrivs det bla: ”Under de senaste decennierna har inte någon del av den svenska kvinnorörelsen ifrågasatt det som kallas för horstigmat, alltså den sociala kontrollmekanism som delar in kvinnor i ”goda” och ”dåliga”, ”ärbara” och ”fallna”, arbetat mot dess negativa konsekvenser eller solidariserat sig med kvinnor som säljer sex. Tvärtom har man förstärkt stigmat och försvårat kvinnornas situation. ” – Varför kommenterar Schyman-gänget inte detta påstående? Struntar hon i dom eftersom de är egna företagare? Eller för få till antalet? De verkar vara otroligt viktiga symboliskt i varje fall, efter all hets mot deras arbete.

droppe.jpgDenna del av de svenska ”feministerna” som skrivit under denna artikel gör ett ställningstagande mot sex i allmännhet. Det är ihållbart i längden att vara så envetet fundmentalt mot sex mot betalning. Så länge det är frivilligt och inte kidnappning, pedofili eller liknande måste det vara tillåtet. Enligt logiken i artikeln så borde det ju vara förbjudet också med sex utan betalning. Det går ju lika lite att göra likhetstecken mellan sexköp och slavhandel som mellan sex och slavhandel. Slavhandlare och liknande bör ju jagas iväg eller fängslas, men inte alla andra fredliga människor.

Terapi… lustigt att det inte slår er , ni som så ivrigt önskar lägga sig i andra människors sexuella aktiviteter och förbjuda både det ena och andra.. att terapi är just det som brukade föreslås homosexuella som en lösning på deras drifter….

Alltid lika festligt att det inte existerar gamla feta vita kvinnor som köper sex av svarta män i Afrika eller bögar som köper sex i feministfanatikernas artiklar. Nej ondskans kreatur, det är männen minsann. Att öldirektör Spendrup låter sig luras med i detta dårgäng är beklagligt. Men det finns ju andra sorters öl att dricka. Kom ihåg det!

Man kan lika gärna säga att de prostituerade utnyttjar en annan människas kropp för egna ekonomiska syften. Man skulle kunna tala om ocker, eftersom hon utnyttjar en annan människas drift till självförnedring genom överbetalning för en mycket flyktig, i princip värdelös motprestation genomförd med förakt (ungefär som att sälja knark). Detta som ett alternativt perspektiv. Slutsats: antingen förbjuder man företeelsen och straffar alla medverkande eller låter man denna ömsesidiga förnedring vara en enskild angelägenhet för vuxna människor.

strumpor.jpgJa men vad ska jag göra??
Vilka kvinnor ska jag fråga??
Var finns de kvinnor som vill ha tillfällig sex med främlingar utan att kräva något i gengäld???

Ingen skall tvingas till något som helst sexuell samvaro. Problemet är bara att för undertecknarna verkar avsaknad av tvång vara helt otänkbart när någon annan människa frivilligt företar sig något som någon av undertecknarna ogillar. ”Tvång” används av undertecknarna som en beteckning på beteenden som de finner oönskade. De kan inte föreställa sig att det finns människor som av olika anledningar träffar andra val än de själva har gjort. Därför måste de ha ”tvingats”.

Det är INTE en artikel! Det är en inlaga från en samling människor med en mening som inte kommer ändras oavsett vad forskare kommer fram till eller vad samhället i övrigt tycker. Flera av de som har skrivit under texten hör till grupper som tycker att ”män är djur”.

I de fattiga länderna är många så fattiga att de ger bort sig själva och sina barn till ligor som säljer dem till väst. Slaveriet är inte bara sexhandel. Det finns mycket annat slaveriarbete som t.ex svartjobb och barn adopteras till väst. För att stoppa den här handeln måste man se till att levnadsstandarden blir bättre i de fattiga länderna och att utlandsadoptioner stoppas. Kvinnornas ställning i de fattiga länderna måste förbättras. Sexköpslagen däremot är rena skräpet som förvärrar situationen för de prostituerade. Den borde omedelbart avskaffas. Det finns inget som helst bevis att den funkar. De sk undersökningarna som säger att den gör det kommer från svenska feministorganisationer och källor som står sossarna nära. Afrikanska män hålls som sexslavar på bordeller ute i Europa där välbärgade kvinnor får köpa dem. Det här tycker feministerna inte är så farligt eftersom de anser att det är de sexköpande kvinnor som är offret!

mossa.jpg”Vi måste gemensamt stå upp för alla kvinnor och barn som varje år faller offer för människohandeln och sexindustrin”. Det är ju självklart och ingen säger emot. Däremot påstår många sexsäljare (och Petra Östergren) att inte alla sexsäljare är offer. Det är säkert sant. Varför inte erkänna det och ta en debatt om detta utifrån de synpunkterna? Som det nu är så verkar motståndarna helt enkelt vägra lyssna, och debatten kommer ingenstans.

När det är ett utnyttjande av svaga som det står, ja då ska det självklart vara förbjudet. När det handlar om män eller kvinnor som säljer sex av eget val, ja då ska det naturligtvis vara tillåtet. En laglig sexhandel raderar ju faktiskt till viss mån ut marknaden för en illegal människohandel. Myndigheterna kan utöva kontroll över de som jobbar med det och liknande. Men det här hänger ihop med den allmänt konstiga synen på sex, porr och liknande som av någon anledning har blivit standard i Sverige. ”Behöver vara sexarbetare”… nej men ingen ”behöver” väl vara rörmokare, sopgubbe eller för den delen finansman? Det är faktiskt ganska bisarrt att man inte får ”sälja sin kropp”. Gör man inte det i allt fysiskt arbete? Ett sexköpsförbud kan bara existera när folk anser att sex är något ”heligt” och ”speciellt” som skiljer sig från andra sysslor, och folk som inte delar den åsikten får helt enkelt hålla käften.

Inte på något område bör kvinnor anses kapabla till att fatta beslut som rör dem själva och i abrotfallet så är ju mist två andra persone inblandade i beslutet, det ofödda barnet och fadern. Så detta måste vara bara ett första steg mot att inskränka kvinnor möjlgheter att fatta avgörande beslut om sina egna kroppar. Låt Rösträtten bli nästa hållplats!!!!!

mums.jpgMärkligt att undertecknarna inte har förstått att sexdriften är starkare än något annan känd kraft som människan besitter.
Underligt också att de inte har någon som helst förståelse för de män och kvinnor som inte kan få sexbehovet tillfredsställt på något annat sätt än genom att betala.
Svenska politiker och övrigt etablisemang är i vanliga fall mer än normalt positivt inställda till abnorma sexuella aktiviteter av div slag, varför då vägra de ensamstående i huvudsak då hetrosexuella män sexuell njutning mot betalning.

Slopa sexköpslagen, öppna bordeller i varje svensk tätort!

Varför ska inte de prostituerade, som alla andra, få vara med att bestämma vilka villkor som ska gälla inom deras område. Är de omyndigförklarade på något sätt? Sedan kan man bli lite trött på dessa s.k. debattartiklar där ett stort antal mer eller mindre kända personer inom olika områden samfällt ska ger uttryck för den politiskt korrekta åsikten i en viss fråga. Det som är intressant att läsa är ifrågasättanden av etablerade ståndpunkter, nya infallsvinklar på ett problem. nya undersökningar och ny forskning. En fri debatten öppen för alla, inte bara för kändisar med garanterat politiskt korrekta åsikter.

Kvinnoförbund, artister, företagsledare, kriminalinspektörer, akademiker och kulturarbetare. Som vanligt tillåter inte eliten dom prostituerade att ha någon talan om prostitutionen. Och som vanligt kommer heller inte någon journalist att ifrågasätta detta. Kan någon tänka sig en debatt om jordbruk utan att bönder får vara med?

.
roseline.jpg

.
Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,
.
Bloggtoppen.se .
..badge_intressant.png

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s