grace.jpgVill du ha en förändring av nuvarande lagstiftning av prostitution? Har du funderat på hur en sådan förändring ska se ut?

Detta diskuteras just nu inom en grupp av människor som vill ha en förändring av nuvarande lagstiftning av prostitution. Gruppen består idag av sexsäljare, sexköpare och andra som är intresserade av detta ämnet. Syftet med gruppen är naturligtvis att diskutera frågor som berör prostitution men vi hoppas också att diskussionerna ska leda fram till att en aktiv organisation eller ett mer officiellt aktivt nätverk för sexsäljare kan bildas. En grupp som kan arbeta för att sexsäljare ska ha samma mänskliga rättigheter
som alla andra samt trygga och säkra arbetsförhållanden.

Gruppen är sluten och för att bli medlem krävs att man ska ha dokumenterat någonstans på nätet att man är för mänskliga rättigheter för sexsäljare, och/eller vara känd av andra medlemmar i gruppen som en person som delar gruppens åsikter. Prostitutionsmotståndare är alltså INTE välkomna dit.

Vill du vara med så går du tillväga så här:

  1. Registrera en användare på vårt forum: http://pris.forumup.se
    Använd gärna både ett riktigt för och efternamn, det är helt ok om du inte tar ditt eget utan istället väljer ett aliasnamn. Många av gruppens medlemmar har av naturliga skäl behov av att skydda sin integritet.

  2. Skicka ett mail eller ett pm till någon du redan känner som är med i denna grupp och tala om varför du vill gå med. Om du inte redan känner någon så skickar du ett pm med samma info till användaren ”ansokan.service” (se medlemslistan), det går också bra att skicka epost till ansokan.service@gmail.com. OBS, endast för ansökningsärenden.

  3. När du gjort punkt 1 och 2 så kan det ta någon/några dagar innan du får svar om att du har tillträde till gruppen. När du antagits så får du möjlighet att delta i våra diskussioner. Om det skulle vara så oturligt att du inte blir antagen så kommer du att få svar om det med. Men det sistnämnda hoppas vi slippa.

Välkommen med din ansökan!

pris.jpg

.
roseline.jpg

.
Andra bloggar om: , , , , , , ,
.
Bloggtoppen.se ...badge_intressant.png