skylt1.jpgJinge har polisanmält Carl Bildt eftersom folk enligt Jinge använder Bildts blogg som det värsta klotterplanket. Bland kommentarerna där så har det tydligen varit en del rasistiska inslag. För enligt Jinges tolkning av BBS-lagen så är bloggaren ansvarig för vad som skrivs i kommentarerna. Jinge skrev igår i ett inlägg följande: ”Det behöver utredas. Sedan är det av intresse om man får ägna sig åt Hets mot Folkgrupp på Carl Bildts blogg, eller någon annan blogg för den delen. Ärekränkning lär också vara något som faller utanför vår tryckfrihetslagstiftning.

Jinge är en man som har jobbat mycket med narkomaner och i hans värld finns det inga sexsäljare som säljer sex för att de helt enkelt gillar sex och erotik och tycker om jobbet i sig.

Jag tycker att Jinge även ska faxa in sina egna inlägg om prostitution och allt han brukar insinuera om oss som säljer sex till polisen. Det skulle vara intressant att se om en förundersökning inleds för hets mot yrkesgrupp.

skylt3.jpg Bloggar man som sexsäljare så gör man det enligt Jinge bara för att locka till sig kunder. Vi är också en stor risk för smittspridning av HIV enligt Jinge.

Om man som sexsäljare eller kund till oss vill skriva en kommentar på hans blogg får man vakta sin tunga. De flesta kommentarerna från oss modereras bort och jag kan t.ex. inte länka hit till min egen blogg.

Och Jinge…
du som har jobbat så mycket med narkomaner som säljer sex… läs vad dessa kvinnor själva säger om prostitution i mitt inlägg – Mina kollegor på gatan behöver Navet i Malmö

För ett par månader sedan attackerade Jinge t.ex. min kollega Greta Garbo och skrev att Expressen sysslar med koppleri:

Att avsikten är att söka prostitutionskunder är uppenbart även om bloggen jag länkar till kan synas kritisera prostitutionsdebatten. Bilden är vald för att attrahera män i sexuell nöd och det går utmärkt att kontakta kvinnan ifråga via tidningens inbyggda meddelandeservice. Att Bonnierkoncernen inte tar avstånd från prostitution är en sak, men könshandel och trafficking borde inte få förekomma på en stor tidnings webbplats.

Och hur avgör Expressens webbredaktion om det verkligen är en kvinna bakom signaturen och att den kvinnan ställer upp frivilligt på att sälja sitt kön? Det kan lika gärna vara en hallick som säljer någon hitsmugglad sexslav.

Jinge har skrivit flera inlägg om prostitution och de följer samma mönster. Här är några citat från Jinges inlägg om prostitution:

  • Det har länge varit bekant att ett flertal prostituerade kvinnor är HIV-smittade och därmed utgör en allvarlig risk för smittspridning. Prostituerade HIV-smittade
  • Idag är det vanligt att prostituerade söker sina kunder via internet och rent av bloggar. Det är en extra försvårande omständighet när det gäller smittskyddet. En person i så stor sexuell nöd att vederbörande köper sex via bloggar, eller på annat sätt via internet, utsätter sig givetvis för utomordentliga risker. Den Lyckliga Horan – hon finns inte
  • Jag skrev igår att jag anser att de som prostituerar sig måste lida av en personlighetsstörning i händelse av att de inte missbrukar eller är psykiskt sjuka. Att skriva om något som berör sex är vanskligt
  • Jag har inte lust att hamna i en diskussion om hur en kvinna ska vara eller se ut för att ha framgång som prostituerad, samtidigt kan jag i alla fall konstatera att hon anser sig behöva reklam, annars skulle hon inte länka till sin egen verksamhet som säljare av könsorgan. Eller starta en blogg/hemsida för att visa lättklädda bilder på sig själv. Inga prostituerade här tack!
  • Den lyckliga horan finns inte, inte heller den lyckliga pigan. Att vissa bloggare försöker inbilla oss något annat beror på att de hoppas på att de är de som kommer att bli betjänade.. Sverige torskade och torskarna vandrade till hororna

.
roseline.jpg

.
Andra bloggar om: , , , , ,
.
Bloggtoppen.se ...badge_intressant.png