kyss1.jpgFör mig är den erotiska kyssen en av de mest intima sakerna som finns. Munnen är känslig. En starkt erogen zon, med mängder av nervbanor och känsel. I en intim kyss så smakar vi verkligen på varandra. Munnen är en intim sfär och bara den jag verkligen älskar kan jag kyssa passionerat. Kanske är det lite lustigt att jag kyssa en kund på kuken men inte hans mun när jag jobbar som eskort. Men jag är inte ensam bland sexarbetare att ha detta förhållningssätt. Det är också som om man vill spara något verkligen intimt till den man älskar, något man bara delar med den personen och ingen annan.

Karin Thunberg skriver idag i Svd om pussar, flyktiga kyssar och den kärleksfulla kyssen. ”I kärleksrelationen är det kyssen som avslöjar hur nära vi står varandra, hur mycket glöd som finns kvar under vardag, stress och nednött åtrå. Även i den ­värsta kris kan människor mötas i famntag, att ­kyssas är något helt annat. Det kräver lust – och ­närhet. Att vi kommer så tätt intill en annan ­människas ansikte att vi inte kan dölja vårt eget. Allt syns i en kyss, och allt känns. Det vet prostituerade som kan bjuda ut sina ­kroppar, men vänder bort munnen. Vid en kyss går gränsen för vad de förmår sälja.”

kyss2.jpgJag skulle vilja säga att det krävs mer än lust och närhet, för det finns mellan mig och en kund… men kärleken, den kärleken som finns mellan en man och en kvinna, finns där inte.

Är den erotiska kyssen det ultimata kärleksbeviset?

I Helsingborgs Dagblad den 11/3 skrev Hanna Welin i artikeln Kyssar – kontakt som ger mersmak att så länge man kysser den man älskar är chansen större att kärleken fortsätter bulta. Hon intervjuar Bo C Lindberg, en sexolog på sexologi mottagningen i Helsingborg och han säger:

— De par som kommer till oss för behandling för att de tappat sexet har i allmänhet också slutat kyssas. Kärlek utan kyssar smakar inte mycket.

kyss3.jpgOch hur blir man bra på att kyssas? Jo man älskar och är sensibel (och har en god munhygien). Bo C Lindberg säger: — En riktig kyss är sensuell, långt ifrån det slentrianmässiga hångelvarvet med tungan. Och den behöver tid. Man måste släppa fram känslor. Passionen inom sig. Då smakar kyssen ännu bättre. Den annalkande våren kan hjälpa par på traven. Solstrålar och sensuella kyssar kan få en slumrande kärlek att väckas till oanade höjder.

Kanske jag också är restriktiv med kyssar eftersom munnen är det område på våra kroppar som är den mest skitiga, sett ur perapektivet på antalet bakterier. Kanske vi människor vet detta inom oss och är därför är restriktiva med passionerade kyssar?

paskagg.jpg Men vad du än gör… tänk inte på det när du idag kysser den du älskar passionerat.

Tänk inte alls, försvinn och låt dig svepas med av känslor istället – för det är så du ska kyssa den du älskar!

Till sist… Har du någonsin undrat hur påskäggen kommer till?

Glad Påsk!!!

.
roseline.jpg

.
Andra bloggar om: , , , , , .
.
Bloggtoppen.se ...badge_intressant.png