provo1.jpgTänk om fotbollsfrun Malin Wollin hade sökt efter fakta och kunskap istället för att ställa tusen frågor om sexarbete i sin kolumn idag i Aftonbladet.

Varför attackera vår debattartikel i Expressen och ställa så många frågor när hon så enkelt hade kunnat hitta fakta om allt hon undrar om.

Det är bara att googla på artikelförfattarnas namn eller de organisationer och nätverk de representerade. Är hon rent ut sagt dum eller tycker hon det är kul att provocera sexsäljare?

Varför skriva att hon vill att någon ska visa henne en vanlig svensk kvinna som har valt att hoppa av ekorrhjulet och skola om sig till professionell kuksugare och att hon då eventuellt ska omvärdera sina åsikter, när dessa helt vanliga svenska kvinnorna var med och skrev debattartikeln hon vänder sig emot. Det är inte så svårt att hitta oss, flera av oss bloggar och Greta Garbo ger både Malin Wollin och moderatkvinnornas ordförande Magdalena Andersson svar på tal idag i sin blogg. Läs!

provo2.jpgSen har vi också hennes känga till Expressens läsare: 69 procent av Expressens läsare vill att sexköp ska vara lagligt. Nu kanske det säger mer om vilka läsare Expressen drar till sig än hur landet i stort ställer sig i frågan, men det är ändå intressant hur horliberala många säger sig vara. Det är lite roande eftersom Aftonbladet fick fram samma siffror när man ställde samma fråga till sina läsare i våras.

Ps. Fotbollsfrun bloggar ibland om att det är ofta hon får respektlösa sexmail. Det händer mycket sällan att jag får det. Kanske det beror på detta gamla talessättet: Man ska behandla andra människor som man själv vill bli behandlad.

Tillägg
Louise P skriver ett bra inlägg om Malins artikel – Horhatarnas Perpetuum mobile – och menar att frågan är inte om man vill att ens dotter ska hora för pengar, frågan är: Är det ok om samhället och med hjälp av lagen behandlar min dotter illa? Läs också Blogges gamla excellenta inlägg om detta med döttrar: Skulle du vilja att din dotter blev prostituerad?

.
roseline.jpg

.
Andra bloggar om: , , , , , , .
.
Bloggtoppen.se ...badge_intressant.png