hattac1.jpgIda Thulin har idag en ledare i GT som handlar om prostitution på Rosenlund. Läs gärna mitt inlägg om Rosenlund och läs sedan Idas ledare… Hur många fakta fel kan du hitta?

Jag är så trött på skribenter, politiker och alla som gladeligen ger sig in i debatten om oss som säljer sex utan att veta ett skit. Som bygger sina argument på vad de tror istället för på fakta. Kraven för att delta i debatten om oss och om vårt gebit är extremt låga, det räcker att du skapar dig din egen bild av hur det är och sedan kan du som Ida börja ställa krav på politiker på ledarplats i en av Sveriges största tidningar!

Jag förväntar mig mer av journalister, skribenter och våra beslutsfattare. Är det för mycket begärt att skribenter gör lite research innan man skriver om oss? Är det ett för högt krav att begära att människor tar reda på lite fakta innan man skriver eller fattar beslut som rör oss?

Tänk om man slapp att vakna upp varannan dag och läsa sådan här skit i tidningarna.

Ps… Är du orolig för vad din partner håller hus och vad han/hon ev. gör…
Det finns nu en tjänst på Internet som kan spåra var hans/hennes mobiltelefon är via satellit sökning, och det är helt gratis!

.
roseline.jpg

.
Andra bloggar om: , , , , , , .
.
Bloggtoppen.se ...badge_intressant.png