hr2.jpg… eller Isabella börjar säga Fuck You All… eller Ann Hingström tolkning av gubbsjuka på Europanivå.

Dream on Ann Hingström….eller lär dig engelska så att du kan läsa vad som står i den resolution som Europarådet antog med en överväldigande majoritet för en vecka sedan.

”Council of Europe member states should formulate an explicit policy on voluntary adult prostitution. They must avoid double standards and policies which force prostitutes underground or into the arms of pimps, which only make prostitutes more vulnerable – instead they should seek to empower them.” Läs mer här…

Något omskrivet så får Hingströmskan detta till:

hr1.jpgEnsamma stackars män med ansvarsfulla arbetsuppgifter borde få slippa ligga och stöna på livlösa plastdockor med hål för stora och små manliga organ. De borde få rätt att för en rimlig summa, helst avdragsgillt (precis som hushållsnära tjänster i övrigt) få utnyttja riktiga, levande människor istället.”

Dream on Ann Hingström… för jag är ledsen men vi har inte drabbats av någon gubbsjuka på Europanivå däremot av att Europarådet anser att ALLA människor, inklusive sexarbetare, har rätt till mänskliga rättigheter.
Och kanske har Ystad Allehandas läsare drabbats av en qvinnlig gråsuggas manshat på Svedalanivå, eller vad är det annars som händer i Svedala?

Från Ann Hingströms krönika idag i Ystad Allehanda:

”Vi är alltså tillbaka till 1800-talet när 70 procent av alla män hade sex med horor före äktenskapet och sedan smittade ner sina fruar med syfilis. En rättighet, hette det då, vad heter det nu? Jo, respekt för de prostituerades arbete. Det finns fler män än kvinnor i maktens korridorer i Bryssel. Många länder har inte kriminaliserat prostitution. Det är frivilligt att köpa och sälja sex. Och i denna frivillighet borde de extrema mängder heroin som används av de prostituerade för att de ska stå ut, vara gratis. Eller hur? Och är det gratis för dem, så borde det vara gratis för alla. Risken finns att om heroinet är gratis, så behöver de inte vara prostituerade, men… ja det är svårt med frihandel.”

hr4.jpgDream on Ann Hingström… men vi lever inte längre på 1800 talet och de flesta människor har varken den synen på kvinnor eller på sex som fanns då, även om du helt uppenbart tycks ha det.

Du tycks inte i din livligaste fantasi kunna föreställa dig att det finns kvinnor som tycker om sex och erotik och då är det nog svårt att förstå att det finns kvinnor som gillar sex så mycket och är så duktiga på detta så att de både vill och kan arbeta med det.

Här måste jag också passa på att ställa några frågor till Ann Hingström:

Behöver du själv använda heroin för att ha sex?
(Många tankar som föds utgår ju från en själv sägs det.)

Det står här att du älskar att provocera.
Älskar du att kränka sexarbetare också?

Vilken vuxen människa 2007 vill kopplas ihop med Hingströms slemmiga ord, hennes människoförakt och hennes intellektuella nivå som ligger i höjd med en gråsuggas? Vill du det?

Ps…
Bilden till höger föreställer avtäckningen av statyn Belle i Amsterdam. Hon står där för att
att ära alla sexarbetare i hela världen och uppmamana alla att visa respekt för sexarbetare. Stayn vill också påminna alla sexarbetare om att de ska vara stolta över sig själva, att de ska känna sig starka och självständiga och fortsätta kämpa för sina mänskliga rättigheter.

Ps två…
Mer läsning om Europarådets resolution i inläggen:

.

.
Andra bloggar om: , , , ,
, ,
.
Bloggtoppen.se ...badge_intressant.png