Vid den tiden utfärdade den radikalfeministiska lobbyn en förordning om att alla män som köper sex utövar våld mot kvinnor. Detta var en hypotes om sexköp och den skapades när Margareta Winberg var ståthållare i Sverige.
.

20ju.jpg

Ovan en hypotetisk målning föreställande från vänster till höger:
Övre raden: Carina Hägg, Birgitta Ohlsson, Gunilla Ekberg,
Margareta Winberg, Désirée Pethrus Engström, Gudrun Schyman
Nedre raden: Beatrice Ask, Lilja 4ever, Thomas Bodström
.

Alla feminister gick då för att för att hylla denna nya förordning, var och en till sin organisation. Och Thomas Bodström, som genom sin härkomst tillhörde det socialdemokratiska släktet, begav sig till Stockholm i Svealand, för att hylla hypotesen tillsammans med Gunilla Ekberg, hans sammansvurne som var på väg att upptäcka en ny hypotes om sexköp.

20ju3.jpgMedan de befann sig där var tiden inne för henne att upptäcka den sexuella människohandel, den vidriga. Hon lindade den vidriga sexuella människohandeln med Liljor och la den i medias händer, eftersom det inte fanns plats för att ljuga för mycket i offentliga rapporter.

I samma trakt sålde några horor sexuella tjänster och de vaktade över sina mänskliga rättigheter om natten.

Då stod politikerna framför dem och överförmynderiet lyste omkring dem, och de greps av stor förfäran. Men politikerna sade till dem:

”Var inte rädda. Vi bär bud om en stor nyhet, en nyhet för hela folket. Idag har en ny hypotes om sexköp skapats i Svealands huvudstad och det är att alla horor är offer för den vidriga sexuella människohandeln. Och detta tecknet är för er: ni skall finna den sexuella människohandeln inlindad i Liljor i medias händer i Stockholm.”

20ju1.jpgOch plötsligt var där tillsammans med politikerna en stor feministisk här som prisade överförmynderiet:

”Ära i höjden åt Överförmyndaren och på jorden maktmissbruk åt de politiker han har utvalt.” När politikerna hade farit ifrån dem upp till riksdagen, sade hororna till varandra: ”Låt oss gå till Stockholm och se det som har hänt och som Överförmyndaren har låtit oss veta.”

De skyndade iväg och fann Gunilla Ekberg och Thomas Bodström och den sexuella människohandeln bland Liljor och i medias händer. När de hade sett det, berättade de vad som hade sagts till dem om denna vidrighet. Alla som hörde det häpnade och Gunilla Ekberg tog allt detta till sitt hjärta och begrundade det.

Och hororna vände tillbaka och försökte förgäves intyga för Överförmyndaren att de inte var sexslavar: men allt hade blivit så som det hade sagts dem.

.

.
Andra bloggar om: , , , ,
.
Bloggtoppen.se ...badge_intressant.png