05fem1.jpgIdag kunde man i den engelska tidningen The Guardian både läsa och höra lögner och propaganda om prostitution och sexuell människohandel i Sverige.

Lögner och propaganda som uttalas av sexköpslagsfanatiker från polisen, socialtjänsten och vårt rättsväsende.

När jag i intervjun hör kammaråklagaren Lise Tamm berätta och beskriva varför ”vi” har en sexköpslag så tänker jag på debatten om statsfeminism som pågår i SvD.

För här kan ni höra ett praktexempel på när äkta ”statsfeminism” utövas av en åklagare. Hon gör sig själv till talesperson för hur ”vi” tänker här i Sverige och det är nästan så att
man får allergiska utslag när man lyssnar på henne.

En polis berättar hur usel rättssäkerhet vi har i Sverige (min slutsats). För det händer att fruarna till sexköpare öppnar brev som är ställda till deras män, brev från polisen som innehåller kallelsen till ett förhör för misstänkt sexköp.

05fem2.jpgOch det händer att frun då ringer och pratar med den utredande polisen om detta och då… ja då gott folk blir det ganska besvärligt för mannen, säger polisen.

Får polisen diskutera eller överhuvudtaget ens bekräfta, prata eller lämna ut sådana uppgifter till någon som ringer?

När han säger att de har bestämt sig för att inte behandla sexköpare annorlunda än andra kriminella blir jag liksom inte ett dugg lugn snarare tvärtom.

.

.
Andra bloggar om: , , , , ,, , , , ,
, ,
.
Bloggtoppen.se ...badge_intressant.png